Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40€. 📞Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310941840

Γούρια 2020 : Ένα μοναδικό δώρο!

Τα γούρια κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην πολιτισμική ταυτότητα της χώρας μας καθώς εμφανίζονται ήδη από την αρχαιότητα και συμβολίζουν την επιδίωξη της ευτυχίας και της ευδαιμονίας. Κάθε χρόνο επιλέγουμε να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και οι ίδιοι στους εαυτούς μας γούρια, τα οποία με το συμβολισμό τους επιθυμούμε να φέρουν τύχη σε εμάς και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Φέτος  όπως και κάθε χρόνο , η Loisir και η Oxette δημιούργησαν μοναδικά γούρια που θα σας συντροφεύουν κάθε μέρα του χρόνου!

Η Loisir με το παιχνιδιάρικο της στυλ προσφέρει πληθώρα επιλογών και αποχρώσεων !! Κολιέ με άγγελο σε ασημί αλλά και ροζ χρυσό χρώμα ,κολιέ με πέτρες και αγγελάκι σε διάφορα μεγέθη ή ακόμη και βραχιολάκια για να συνδυαστούν εύκολα με τα ρολόγια σας !

Η Oxette με το πάντα εκλεπτυσμένο και διαχρονικό της στυλ εμπνεύστηκε το φετινό της γούρι από το δέντρο της ζωής , το οποίο συμβολίζει την ευημερία , τον πλούτο και την σοφία. Αξίζει να σημειωθεί , ότι και στην Oxette υπάρχουν αρκετές επιλογές μεγεθών αλλά και αποχρώσεων όπως χρυσά , ροζ χρυσά αλλά και ασημί Η ιδιαίτερη σφυρήλατη του επιφάνεια και τα διάσπαρτα κρύσταλλα επάνω σε αυτήν καθιστούν το κόσμημα την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας!

 

       

                          
     
Δείτε όλη την συλλογή εδώ ή στο κατάστημά μας !