Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40€. 📞Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310941840

Εγγύηση

Εγγυηση Ρολογιου

Το ρολόι σας καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του. Για να επωφεληθείτε από την εγγύηση αυτή απαιτείται να επιδεικνύετε το Πιστοποιητικό εγγύησης, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν συμπληρωθεί σωστά από τα καταστήματα ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Εάν εντός του διαστήματος των 24 μηνών που καλύπτει η εγγύηση διαπιστώσετε ότι κάποιο εξάρτημα είναι ελαττωματικό εξαιτίας κατασκευαστικού σφάλματος, θα επισκευαστεί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκύπτουν από ακατάλληλο χειρισμό, έλλειψη φροντίδας, ατυχήματα και φυσική φθορά του κρυστάλλου, του λουριού, του μπρασελέ ή της μπαταρίας.

Υπάρχει μια περίοδος έξι μηνών για τη δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας. Ο ιδιοκτήτης του ρολογιού πληρώνει όλα τα έξοδα των επισκευών, τα ταχυδρομικά τέλη, τις ασφαλιστικές και τα έξοδα αποστολής, αφού έχει περάσει η περίοδος των δύο χρόνων.

 

Φροντίδα και Συντήρηση 

Συνίσταται ανεπιφύλακτα η συντήρηση και η επισκευή του ρολογιού σας να πραγματοποιείται από κατάστημα Loisir/Oxette ή από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Κάθε ρολόι διαθέτει αποκλειστικό σειριακό αριθμό, ο οποίος αναγράφεται στο Πιστοποιητικό εγγύησης. Ο αριθμός αυτός μας επιτρέπει να σας παρέχουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες συντήρησης. Φυλάξτε αυτό το πιστοποιητικό ως απόδειξη της προέλευσης και της γνησιότητας του ρολογιού σας.

Προσοχή

  1. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει τα κρυσταλλικά τα μεταλλικά ή τα μέρη από καουτσούκ.
  2. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει ζημιές που έχουν προκληθεί από νερό, όταν το ρολόι δεν χαρακτηρίζεται ως «αδιάβροχο» ( παρακαλώ κοιτάξτε στην πίσω πλευρά του ρολογιού).
  3. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει γρατζουνιές ή άλλα ελαττώματα που έχουν δημιουργηθεί από κακή χρήση, γεγονός που πιστοποιείται από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα.
  4. Η εγγύηση αυτή ισχύει μόνο εάν είναι σωστά συμπληρωμένη και σφραγισμένη από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα και / ή συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.