Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40€. 📞Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310941840

Refund Policy

Αλλαγές –Επιστροφές προϊόντων

 

Η πολιτική αλλαγών/ επιστροφών διαρκεί 15 ημέρες !Μετά το πέρας των 15 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας σας δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων!

Για να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και στην αυθεντική του συσκευασία ! Επίσης , χρειάζεται η κάρτα αλλαγής και το αποδεικτικό αγοράς. 

Μόλις γίνει η παραλαβή  της επιστροφή σας θα εξεταστεί  η κατάσταση των προϊόντων και θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σας συμβουλεύουμε οι αποστολές των επιστροφών σας να πραγματοποιούνται με ασφαλή συστημένη αποστολή και πάντα να διατηρείτε το απόκομμα της αποστολής σας έως την επιβεβαίωση παραλαβής του από εμάς. Δεν φέρουμε καμμιά ευθύνη για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Να ελέγχετε καλά τη συσκευασία αποστολής για να αποφύγετε τυχόν ζημίες.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο καταναλωτής  και στην περίπτωση αλλαγής αλλά και στην επιστροφή!

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στην παρακάτω διεύθυνση : 

ΗΛ.ΚΕΜΕΝΤΖΕΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Γρ.Λαμπράκη 116 , Άνω Τούμπα 

54351, Θεσσαλονίκη 

2310 941840 

 

Προϊόντα με ειδική έκπτωση – Προσφορές

Τα προϊόντα τα οποία έχουν ειδική έκπτωση δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζουν !

Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα εποχιακά είδη και στα είδη προσφοράς.