Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40€. 📞Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310941840

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να κάνω παραγγελία? 

  • Ηλεκτρονική Παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας κατευθείαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας για την αποστολή της παραγγελίας σας.

  • Μέσω email

Αν δυσκολεύεστε με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες , μπορείτε να μας στείλετε email με τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε και τα στοιχεία σας .Εμείς, θα σας στείλουμε email -επιβεβαίωσης παραγγελίας ώστε να ξέρετε ότι δρομολογείται η παραγγελία σας .

  • Τηλεφωνική παραγγελία 

Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία στο 0030 2310 941 840 ,λέγοντας μας τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε και τα στοιχεία σας .Παρακαλούμε πολύ ,σε περιόδους όπως Χριστούγεννα,Πάσχα κτλ να δείξετε κατανόηση διότι υπάρχει φόρτος εργασίας.

Σε ποίες χώρες κάνετε αποστολή?

  • Αποστολές γίνονται κυρίως στην Ελλάδα , με έξοδα αποστολής όπως θα δείτε παρακάτω.
  • Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των μεταφορικών, σας προτείνουμε, πριν την παραγγελία σας να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο loisirtoumba@gmail.com ή τηλεφωνικά στο +30 2310941840 ώστε να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω?

  • Η πληρωμή γίνεται με την μέθοδο της αντικαταβολής. Πιο συγκεκριμένα, η πληρωμή γίνεται στο courier με την παράδοση της παραγγελίας σας.

 

  • Online - Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή online με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στον ασφαλή ιστότοπο της Εθνικής Τράπεζας ώστε να γίνει η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας .Δεκτές γίνονται κάρτες Visa και Mastercard. Στο e-shop οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

  • Τραπεζική Κατάθεση 

Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς : 

ALPHA BANK : GR73 0140 3190 3190 0200 2004 924 

Όνομα δικαιούχου : ΗΛ.ΚΕΜΕΝΤΖΕΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας.

 

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑGR34 0110 2100 0000 2104 4138 226

Όνομα δικαιούχου: ΗΛ.ΚΕΜΕΝΤΖΕΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας

 

Μετά την κατάθεση , σας παρακαλούμε ,στείλτε μας email στο loisirtoumba@gmail.com ,ώστε να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεση σας.

 

Πόσο είναι το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος,και πόσες ημέρες συνήθως χρειάζονται για να παραλάβω το δέμα μου?

 

Το κόστος αποστολής για αγορές κάτω των 40€ είναι στα 3,50€ (με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα), ενώ με την μέθοδο αντικαταβολής είναι (+ 2,00€ ). Με αγορές άνω των 40€ με τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ με την μέθοδο της αντικαταβολής είναι στα 2 € .

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα με την ACS Courier.Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που μπορεί να κάνουν από 4- 7 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με άλλη ταχυδρομική εταιρεία εφόσον ο πελάτης καταθέσει  πρώτα το ποσό της αποστολής του και χρεωθεί ο ίδιος τα μεταφορικά της εκάστοτε ταχυδρομικής.Σε αυτή την περίπτωση και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο loisirtoumba@gmail.com . 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας , θα σας σταλεί ένα email ώστε να ενημερώστε για την πορεία της .